Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Jong Un declară că Phenianul îşi va folosi toată forţa militară pentru a-şi distruge inamicii

bloomberg.com
kim

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a declarat că ţara sa nu va ezita să îşi folosească toată puterea militară pentru a distruge inamicii, dacă vreunul dintre ei ar folosi forţa împotriva acesteia, potrivit presei de stati, informează Rador Radio România.

În cadrul unei vizite la Ministerul Apărării, joi, pentru a marca ziua în care a fost înfiinţată armata, Kim le-a spus soldaţilor să susţină ideologia Partidului Muncitorilor, aflat la guvernare şi să îşi apere ţara cu propria viaţă, potrivit agenţiei de presă KCNA. "Dacă inamicii folosesc forţa împotriva ţării noastre, vom lua decizia curajoasă de a schimba istoria şi de a nu ezita să folosim toată superputerea noastră pentru a-i distruge", a spus Kim, citat de KCNA.

Liderul nord-coreean şi-a repetat promisiunea de a nu lua parte niciodată la dialog sau negocieri cu Coreea de Sud, despre care a subliniat că este "inamicul numărul unu" al ţării sale şi a adăugat că politica pregătirii militare puternice este singura cale de a asigura pacea şi securitatea pentru Coreea de Nord, potrivit KCNA.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.