Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Rasmussen a anunțat staff-ul pe care îl va avea la Rapid

Fanatik
Kim Rasmussen

Antrenorul principal Kim Rasmussen îi va avea ca secunzi pe Bo Rudgaard, David Ginesta Montes, Florin Ciupitu şi Gabriel Borodi la CS Rapid Bucureşti, a anunţat, vineri, campioana României la handbal feminin, pe pagina sa de Facebook.

Florin Ciupitu şi David Ginesta Montes vor continua activitatea la Rapid după cele două sezoane petrecute în Giuleşti sub comanda lui Carlos Viver.


Bo Rudgaard este EHF Master Coach şi a fost recent secundul lui Kim Rasmussen şi la naţionala Coreei de Sud. A avut acelaşi post de antrenor secund şi la echipele daneze Aarhus United, Odense HC, Viborg HK şi Team Esbjerg. În perioada 2007-2014 a ocupat funcţia de analist video şi tactic pentru naţionala feminină de handbal a Danemarcei.

Gabriel Borodi va fi noul antrenor cu portarii. În cariera sa a fost responsabil cu pregătirea goalkeeper-ilor lotului naţional masculin Under-18 al României, pentru CNOT Braşov, CNOPJ Bucureşti, dar şi pentru echipele CS Farul Constanţa, CS Dinamo Bucureşti şi Gloria Bistriţa.

A câştigat Supercupa României cu Dinamo în 2019, iar în 2020 s-a calificat cu Bistriţa în sferturile de finală ale Cupei EHF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.