Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Rasmussen, fost câștigător al Ligii Campionilor cu CSM București, va fi antrenor al naţionalei feminine de handbal din Coreea de Nord

Fanatik
Kim Rasmussen

Danezul Kim Rasmussen va fi antrenor al naţionalei feminine de handbal din Coreea de Nord. El a câştigat Liga Campionilor cu CSM Bucureşti, în 2016, conform news.ro.

Antrenorul portughez Rolando Freitas va prelua echipa masculină, iar antrenorul danez Kim Rasmussen va fi responsabil de echipa feminină.

Ei vor fi primii antrenori străini care vor supraveghea echipele naţionale de seniori, deoarece KHF ()federaţia nord-coreeană) adoptă o abordare diferită, ca urmare a lipsei de succes şi a progresului în afara turneelor ​​continentale din ultimii ani.

După ce candidaţii iniţiali au fost selectaţi, KHF a format un comitet de numire de supraveghere şi a selectat perechea după o evaluare amănunţită a candidaţilor prin interviuri online.

Cei doi au primit contracte iniţiale până la sfârşitul turneelor ​​de calificare pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, cu prelungiri automate în vigoare dacă echipa respectivă se califică.

Ei au sosit în Republica Coreea marţi,, înainte de o conferinţă de presă oficială săptămâna viitoare.

Freitas se alătură KHF după ce a lucrat cel mai recent pentru Federaţia Israeliană de Handbal, unde a fost director tehnic şi antrenor masculin din 2018.

Rasmussen a câştigat Liga Campionilor EHF feminin 2016 cu CSM Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.