Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, făcut 'PRAF' după aprobarea bugetului: 'A devenit solidar cu Dragnea, Tudose şi Tăriceanu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Dragnea Tariceanu Cotroceni

Un cunoscut afacerist american de origine română trage un semnal de alarmă şi îl critică dur pe şeful statului după ce a promulgat legea bugetului pentru 2018. George Mioc îl acuză pe Klaus Iohannis că a criticat legea de ochii lumii, prin promulgarea legii el fiind, de fapt, solidar cu Liviu Dragnea, Mihai Tudose şi Călin Popescu Tăriceanu. "Era dator să nu semneze o lege prin care se risipesc în favoarea clientelei PSD câteva miliarde de euro", scrie afaceristul pe Facebook.

Citeşte şi:  Prima REACŢIE din PSD după demisia ministrului Doina Pană: 'Am avut o discuţie cu domnia sa...'

"Domnul preşedinte Iohannis a promulgat, deci, legea bugetului de stat pe 2018, deşi ea este plină de evaluări false şi împinge România spre faliment. De ochii lumii, domnul Iohannis a criticat legea, dar asta nu îl absolvă de răspundere: în momentul în care a semnat, şeful statului a devenit solidar cu Dragnea, Tudose şi Tăriceanu. Pentru cine se preface că uită, reamintesc că preşedintele României poate contesta un proiect de lege la Curtea Constituţională sau îl poate retrimite la Parlament.

Evaluarea oficială a Consiliului Fiscal arată clar că bugetul PSD pentru 2018 este o uriaşă minciună.  Domnul Iohannis putea, ba chiar era dator, să nu semneze o lege prin care se risipesc în favoarea clientelei PSD câteva miliarde de euro!

La finalul anului 2018, când românii vor constata că banii colectaţi la buget s-au dus pe pensiile speciale ale securiştilor şi salariile exorbitante din administraţie, că ne-am împrumutat sume enorme pentru a putea face plăţile curente, că spitalele de stat şi şcolile se prăbuşesc, că infrastructura rămâne la nivelul din 1989 sau chiar mai rău, să nu uităm că şi domnul Iohannis, în complicitate cu banda lui Dragnea, are o răspundere pentru acest dezastru!", scrie George Mioc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.