Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, la Bruxelles: 'România își dorește să intre în zona euro'! Atac voalat la adresa Guvernului/VIDEO

breaking news stiripesurse.ro

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, înaintea reuniunii Consiliului European, că România își dorește să intre în zona euro, lansând totodată un atac voalat la adresa guvernului.

„Acest lucru va fi consemnat. Fără îndoială, trebuie să facem diferența între rezultatele concrete pe care le avem acum și cele care se lasă așteptate. Deci nu suntem într-o perioadă în care intrarea în zona euro este iminentă, dar este un obiectiv foarte important al României și se va realiza. Nu se va realiza foarte curând, pentru că lucrurile se mișcă încet la noi”, a spus Klaus Iohannis, la Bruxelles.

ALERTĂ - Klaus Iohannis a dat SEMNALUL: am cerut să se studieze LEGALITATEA desemnării Adinei Florea la DNA

Șeful statului a mai spus că la întâlnirea de lucru de joi cu membrii Euro Summit le va spune oficialilor europeni că România dorește să intre în zona euro.

"Migrația, securitatea internă, politica externă sunt temele din această dimineață. Aici nu apar noutăți. Practic formalizăm discuțiile de la Summitul de la Salzburg care s-au concentrat pe teme uzuale, nu au fost contradicții. Vom formaliza o colaborarea mai strânsă eliminarea atacurile din internet. Sper să abordăm chestiuni de extindere, de sancțiuni, dar nu prevăd evoluții deosebit de importante.  La final la dejunul de lucru vom avea o discuție de tipul Euro Summit. Voi spune că România dorește să intre în zona euro", a conchis Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.