Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, mesaj TRANȘANT la întâlnirea cu Antonio Tajani - Ce OBLIGAȚII are România la președinția Consiliului Uniunii Europene

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis tajani

Scurt discurs susținut de președintele României, Klaus Iohannis, la întâlnirea cu reședintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

"Parlamentul European este un partener cheie în mandatul pe care România îl va avea la președinția CE. După cum am subliniat recent în discursul meu, România împărtășește pe deplin viziunea pro europeană și sunt convins că prin acțiunile noastre putem să creem o Uniune Europeană mai puternică. Suntem conștienți de complexitatea provocărilor de la președinția CE, de aceea trebuie să dăm dovadă de realism și de ambiție. Vreau să vă asigur că România dorește să contribuie la promovarea agendei europene. Obiectivul nostru este să avem o discuție pozitivă care să fie orientată spre viitor și ca rezultat ne propunem să avem o proiecție strategică cu privire la viitorul UE. Sperăm ca summitul de la Sibiu să contribuie la consolidarea proiectului european. Suntem conștienți că succesul României va depinde de implicarea factorilor politici", a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Victor Ponta a luat FOC după remanierile din CEx: Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, Darius Vâlcov și Liviu Dragnea, DESFIINȚAȚI .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.