Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a fost criticat după discursul din Parlament: 'A ales să se comporte ca un politruc'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis salut

Beatrice Tudor, deputat PSD în Parlament, l-a criticat pe președintele Klaus Iohannis după discursul din Parlament despre aderarea României la NATO. Ea susține că șeful statului a ales să se comporte ca un politruc.

Citește și: Trezorierul PSD, prima reacţie după ce DNA a anunţat că l-a pus sub urmărire penală: 'Nu poate stabili un procuror'

„Cam cât de mult să-ți urăști țara și semenii ca, într-un discurs solemn, la 15 ani de la aderarea la NATO, să nu spui nimic despre militarii care au căzut în teatrele de operații?

Asta a făcut Klaus Iohannis. N-a spus niciun cuvânt despre eroii noștri, despre familiile lor, despre suferința copiilor ai căror părinți au căzut la datorie. Nu a avut cuvinte de mulțumire la adresa militarilor și a Armatei. Nu i-a felicitat, nu i-a încurajat. Pe scurt, nici nu i-a păsat.

În loc să se comporte ca un președinte, Klaus Iohannis a ales să se comporte ca un politruc. A atacat PSD cu acuzații mincinoase și s-a făcut de râs. Păcat însă că, în același timp, a făcut și România de râs. Pentru că nicăieri și niciodată în lume nu a existat un șef de stat care să nu-i omagieze pe eroii și pe veteranii țării în zilele solemne ce le sunt dedicate", a spus pe Facebook Beatrice Tudor, deputat PSD în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.