Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a pus cruce dezbaterilor prezidențiale: a REFUZAT și ultima ofertă a PSD

iohannis popcorn

PSD arată, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că echipa de campanie a lui Klaus Iohannis a transmis răspuns la invitația pentru a organiza o dezbatere prezidențială. Staff-ul PSD a primit din partea șefului de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, refuzul președintelui.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

”Echipa de campanie a Partidului Național Liberal, prin intermediul șefului de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a transmis un nou răspuns arogant românilor care așteaptă o dezbatere democratică între cei doi candidați la alegerile prezidențiale.

În cunoscutul stil arogant, care a caracterizat campania lui Klaus Iohannis, inițiativa PSD de a organiza o dezbatere în prezența reprezentanților mass-media, transmisă în direct către români, a primit următorul comentariu din partea PNL: „aveți un răspuns de acum două săptămâni”.

Ținând cont că echipa de campanie a domnului Iohannis nu a oferit detalii suplimentare, considerăm că motivele reale pentru îndărătnicia candidatului PNL de a-și prezenta prioritățile pentru români, în cadrul unei dezbateri electorale, sunt:

1. Klaus Iohannis îi disprețuiește pe cetățenii români, considerând că nu le datorează nimic pentru voturile pe care le solicită.

2. Klaus Iohannis se teme de o dezbatere cu contracandidatul său, Viorica Dăncilă, care a făcut mai multe pentru români într-un an și nouă luni la Palatul Victoria decât a realizat Klaus Iohannis în cinci ani la Palatul Cotroceni.

3. Lui Klaus Iohannis nu-i pasă de regulile politicii în democrație, care presupun confruntare directă și cinstită între candidații în alegerile prezidențiale.”, arată un comunicat PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.