Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a RĂBUFNIT după alegerea lui Florin Iordache: PSD-iștii găsesc modalități de a-și răsplăti obedienții.Totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni

captura TV
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis susține că actuala majoritate parlamentară este ilegitimă. Președintele optează în continuare pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, chiar dacă numărul cazurilor Covid-19 din România este în creștere.

Citește și:  Ministrul Sănătății îi liniștește pe cei care se plâng că nu mai sunt locuri în spitale: 'Nu sunt afectate!'

„Vreau să fie de la bun început clar: am observat că unii politicieni propagă cu insistență că cineva ține cu orice preț la susținerea alegerilor în ciuda pandemiei și ele se pot amâna. Nimic mai fals. Ele sunt importante nu ca obiectiv în sine, ci pentru că permite singura variantă ca să avem un for legislativ reprezentativ. Ele nu trebuie amânate pentru ca un partid sau altul să fie pregătit peste câteva luni.

Actuala majoritate pesedistă este ilegitimă, care nu mai reprezintă voința românilor. Ce a făcut din martie, de când ne confruntăm? A pus umărul la combaterea pandemiei? Nu! Actuala majoritate pesedistă a blocat combaterea pandemiei care ar putea duce la cea mai gravă criză economică din ultimii 30 de ani.

Florin Iordache a fost votat în Parlament... După cum ne-a obișnuit, în ciuda încercărilor de a-și cosmetiza imaginea, rămâne acelașu partid nereformat și toxic. Găsesc modalități de a-și răsplăti obedienții. Totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni.

Actuala situație epidemiologică este îngrijorătore”, a spus Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.