Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a semnat: bani în plus pentru un proiect de infrastructură uriaș

Inquam Photos / Octav Ganea
klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/2023 privind stabilirea unor măsuri în derularea Programului naţional de investiţii „Anghel Saligny”, transmite Administraţia Prezidenţială.

Actul normativ promulgat de către şeful statului stabileşte unele măsuri în derularea Programului naţional de investiţii „Anghel Saligny”.

Astfel, demersul are drept scop includerea în Program a obiectivului de investiţii „Regenerarea spaţiilor publice în zona Pasajul Unirii, prin realizarea lucrărilor de consolidare şi reabilitare a planşeului de acoperire a râului Dâmboviţa în Piaţa Unirii”, cu finanţare de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei pentru cheltuielile care pot fi finanţate prin Program, precum şi suplimentarea valorii totale a Programului naţional de investiţii „Anghel Saligny” cu suma de 750.751.800,690 lei, pentru finanţarea acestui obiectiv, relatează News.ro.

Pe 24 mai 2023, Senatul a adoptat propunerea de lege, în calitate de prim for sesizat, iar pe 13 februarie, Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.