Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, acuzat de USR că a 'vândut România unei mafii': 'Opt ani de regim Iohannis au distrus economia!'

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Liderul USR, Cătălin Drulă, susţine că preşedintele Klaus Iohannis "a vândut România unei mafii, care a destabilizat Justiţia şi vrea să o controleze politic", iar "preţul" îl reprezintă clasarea a 557 de dosare de mare corupţie însumând un prejudiciu de 1,2 miliarde euro.

"Klaus Iohannis a vândut România unei mafii, care a destabilizat Justiţia şi vrea să o controleze politic. Preţul: 1,2 miliarde de euro în prejudicii din cele 557 de dosare de mare corupţie, care urmează să fie clasate. Opt ani de regim Iohannis au distrus economia, bunăstarea şi, acum, ultima speranţă de dreptate a românilor", a scris Drulă, sâmbătă, pe Facebook, relatează Agerpres.

Acesta afirmă că Iohannis ar fi urmărit "un parteneriat toxic cu PSD, pentru a alimenta camarila de firme şi pile cu impunitate".

"Între timp, oamenii cinstiţi din România trăiesc mai prost şi se uită cum clasa de privilegiaţi a Marelui Trădător de la Cotroceni se îmbuibă cu nemiluita. Şi oricât îşi doreşte acest dictator închipuit, Opoziţia e aici şi nu pleacă nicăieri. Ne vom lupta cu sistemul lui mereu şi peste tot. Iar în 2024, regimul Iohannis va fi istorie. Ne revine responsabilitatea de a repara dezastrul după ei", a adăugat Cătălin Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.