Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis îi împinge pe afaceriștii români la reprofilare în pandemie: Veniți cu idei către guvern / VIDEO

Facebook
klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, că firme românești vor produce măști și halate de protecție, precum și ventilatoare pentru secțiile de urgență în epidemia de coronavirus și le-a adresat antreprenorilor români un mesaj în actualul context:

  • „Am avut, adineauri s-a încheiat, o ședință cu premierul Orban, cu mai mulți miniștri, și am discutat despre materiale de protecție, despre măști, halate, și așa mai departe. În lume se găsesc tot mai greu. Este o problemă reală. Și în acest fel am început deja, cu câteva săptămâni în urmă, să identificăm producători românești, producători români care vin și oferă astfel de materiale.
  • Și primele rezultate n-au întârziat să apară. Am aflat astăzi, în ședință, că deja există producători de-ai noștri care s-au reprofilat, care vor produce măști, alții vor produce halate de protecție pentru medici. Alții deja încep să lucreze la materiale mai complicate, de exemplu la ventilatoare, care sunt absolut necesare pentru secțiile de urgență.
  • Iată, în acest fel, ne ocupă și acest segment și cu această ocazie mă adresez antreprenorilor noștri: fiți proactivi! Veniți cu idei, veniți cu idei către guvernanți, fiindcă suntem interesați să promovăm produse românești în această perioadă cu precădere! Este o oportunitate foarte bună pentru mediul românesc. Avem nevoie de aceste materiale, avem această oportunitate”

Vezi si: Intrăm în Scenariul 4. Ce urmează? .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.