Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis anunţă DOLIU NAŢIONAL după decesul Regelui Mihai: 'Este o mare pierdere pentru România, pentru români...'

presidency.ro
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, la finalul întâlnirii cu ambasadorii statelor membre UE, primul mesaj oficial la decesul Regelui Mihai I. Şeful statului a mărturisit trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale este o zi tristă pentru întreaga ţară şi a anunţat că ţara noastră va institui zile de doliu naţional în memoria sa.

"Astăzi este o zi tristă pentru România şi pentru români. A trecut în nefiinţă Regelre Mihai. Dumnezeeu să îl ierte. A fost una dintre cele mai mari personalităţi a României şi a scris, cu litere mari, istoria României. Este o mare pierdere pentru România, pentru români. Condoleanţe tuturor membrilor Casei Regale. România va organiza toate ceremoniile aşa cum se cuvine şi, cu siguranţă, vom avea şi zile de doliu naţional. Am avut chiar acum câteva minute o întâlnire cu ambasadorii statelor membre UE şi am ţinut ca împreună cu ei să avem un moment de reculegere în amintirea celui care a fost Regele Mihai.", a declarat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Casa Regală a CONFIRMAT decesul Majestăţii Sale, Regele Mihai I .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.