Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, apel către candidaţi şi echipe de campanie: 'Să respecte cu sfințenie măsurile. Să fie exemple pentru toți românii'

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis lansează un apel către persoanele implicate în campania electorală, pentru a respecta măsurile de prevenirea a răspândirii coronavirusului.

"Astăzi este prima zi de campanie electorală. Cu acestă ocazie, mă adresez candidaților, voluntarilor, echipelor de campanie în general și le solicit să respecte cu sfințenie măsurile care au fost impuse pentru a face posibilă și în pandemie această campanie. Le solicit să fie exemple pentru toți românii de cum trebuie să se poarte în pandemie, cum trebuie respectate normele, care sunt gândite pentru a ne proteja reciproc. Este nevoie din păcate de măsuri foarte speciale și sunt foarte hotărât să urmăresc cu mare atenție cum sunt ele respectate. Aceste măsuri sunt necesare pentru a proteja sănătatea românilor și pentru a reduce răspândirea pandemiei și pentru a permite medicilor să se ocupe de cei care au forme grave de boală, dar și de cei care au alte boli. Dacă lucrurile sunt făcute bine avem șansa să ne și protejăm, să și funtioneze economia și să ducem o viață cât de cât apropiată de normalitate", a afirmat preşedintele, într-o conferinţă de presă în Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.