Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis ar fi invidios: El e președintele care s-a dus cu elicopterul la concertul Coldplay

radiovacanta.ro
Coldplay

Preşedintele filipinez Ferdinand Marcos Jr. este criticat pe reţelele sociale pentru că a folosit un elicopter prezidenţial pentru a participa la un concert al trupei rock britanice Coldplay într-o provincie aflată la nord de capitala Manila, relatează Reuters.

Peste 40.000 de spectatori s-au îndreptat către Philippine Arena, cea mai mare arenă acoperită din lume, pentru concertul Coldplay, ceea ce a dus la "complicaţii neprevăzute în trafic de-a lungul traseului", a precizat Grupul pentru securitatea prezidenţială într-un comunicat.

Situaţia din trafic a reprezentat o ameninţare la adresa securităţii preşedintelui Marcos, care a participat la concertul de vineri seara împreună cu soţia sa, ceea ce a determinat utilizarea elicopterului prezidenţial, a adăugat acesta, scrie news.ro.

Însă utilizatorii reţelelor sociale au criticat utilizarea banilor contribuabililor de către Marcos, fiul omonim al preşedintelui al cărui regim s-a încheiat în urmă cu aproape patru decenii printr-o revoluţie istorică a "puterii poporului".

"Folosirea resurselor oficiale, precum elicopterul prezidenţial, pentru activităţi personale şi neoficiale este în general considerată un abuz de putere sau o utilizare abuzivă a resurselor guvernamentale", a scris sâmbătă, într-o postare, James Patrick Aristorenas, un utilizator Facebook.

"Am plătit pentru folosirea elicopterului, pentru combustibil şi securitate, cine ştie, poate chiar şi pentru bilete", a comentat şi Arvine Concepcion, un alt utilizator Facebook.

Trupa Coldplay are programate anul acesta două concerte la Bucureşti, pe Arena Naţională, în 12 şi 13 iunie.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.