Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România se face de RUȘINE! Klaus Iohannis: 'Vom organiza summitul pe datorie. Aici ne duce guvernul de incompetenți, aici ne descurcăm'

Inquam Photos / Octav Ganea
klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că summitul ”Inițiativa Celor Trei Mări”, care se va desfășura în perioada 17-18 septembrie, la București, va fi organizat ”pe datorie”, deoarece bugetul Administrației Prezidențiale va fi redus cu 11 milioane de lei la rectificare.

”Vom organiza Summitul pe datorie. Aici ne duce guvernul de incompetenţi, aici ne descurcăm. Deci, Summitul se va organiza în bună parte pur şi simplu pe datorie.”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat despre cum va organiza summitul Celor Trei Mări în condițiile în care guvernul vrea să scadă bugetul Administrațuiei Prezidențiale cu 11 milioane de lei.

Citește și: Mega-tranzacție pe piața locală! Ce cunoscută bancă ar putea să dispară din România

El a mai spus că nu se pune problema de anularea summitului.

”Eu nu pot să anulez un Summit pentru care ne-am luptat toţi - şi diplomaţia română şi eu -, un Summit unde s-au făcut invitaţiile de anul trecut, deci la ediţia anterioară a Summitului am convenit cu colegele şi colegii Preşedinţi să facem acest Summit în Bucureşti. Deci, de contramandat nici nu poate fi vorba. De finanţat din bugetul curent, dacă rămânem fără bani, aşa cum îşi doreşte PSD, nu putem, şi atunci organizăm Summitul pe datorie.”, a adăugat șeful statului.

La acest eveniment vor participa șefi de stat și reprezentanți ai acestora din 12 țări din Europa Centrală și de Est: Republica Austria, Republica Bulgaria, Republica Croația, Republica Cehă, Republica Estonia, Republica Letonia, Republica Lituania, Republica Polonă, România, Republica Slovacă, Republica Slovenia și Ungaria.

Citește și: Mutare privind blogul lui Cătălin Tolontan! Ce schimbare radicală se va face .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.