Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, atac la Gabriela Firea: Capitala nu este un oraș bine pus la punct

Inquam Photos/ Octav Ganea
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la sosirea la ședința Asociației Municipiilor din România, reuniune de la care lipsește Gabriela Firea, primarul Capitalei, că Bucureștiul nu este un oraș bine pus la punct.

„Am venit, și de această dată, la ședința Asociației Municipiilor din România, o asociație foarte serioasă, care se preocupă chiar de mai multe lucruri decât numai strict de administrarea municipiilor, și acest lucru este benefic. Dacă anul trecut am venit la întâlnire și am discutat chestiuni legate de foarte proasta guvernare de la momentul respectiv, acum sunt mult mai optimist, dar cred că în continuare sunt probleme foarte multe de rezolvat și, în acest sens, mi se pare un lucru foarte bun că domnul Prim-ministru a venit și el la această întâlnire. Vom avea un dialog, zic eu, foarte bun”, a zis Iohannis.

Întrebat ce mesaj are pentru primarul general al Capitalei, care lipsește de la întâlnire, Iohannis a zis: 'Eu am un mesaj pentru primarii care sunt prezenți aici, la întâlnirea cu Asociația Municipiilor din România, și le voi spune în direct acest mesaj. Cred că este însă important să vă spun că mesajele pe care le am pentru primarii municipiilor sunt mesaje generale pe care le voi da și celorlalți primari. De exemplu, că eu îmi doresc ca primarii să fie aleși în două tururi sau că îmi doresc foarte mult să existe un parteneriat real între administrația centrală, prin Guvern, și administrația locală, astfel încât toți românii să primească o șansă să trăiască într-o localitate bine pusă la punct'.

Chestionat dacă Bucureștiul este o localitate bine pusă la punct, Iohannis a răspuns: `Nu, Capitala nu este un oraș bine pus la punct'.

Citește și: Raed Arafat amenință că pleacă din România. Fondatorul SMURD: Pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.