Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, atacat DUR după întrevederea cu Juncker: 'Prezența la Cotroceni nu ne dă nicio speranță. Omul ăsta nu-i făcut să lupte pentru nimic'

iohannis comisie

Jean Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a avertizat miercuri că, dacă Legile Justiţiei rămân aşa cum le-a votat Parlamentul, discuţiile privind renunţarea la MCV şi intrarea în spaţiul Schengen ”se vor pune în alţi termeni”. În acest context, Radu Banciu a vorbit la B1 Tv despre perspectivele extrem de sumbre pe care le are România, dat fiind că la Cotroceni avem un președinte dezinteresat și incapabil de luptă, iar clasa politică, oricum, nu e preocupată decât să aducă Justiția sub controlul propriu.

Meteorologii surprind cu prognoza pentru luna februarie: Vreme total neașteptată în această lună

”Șansele ca România să mai ajungă în rândul acestor țări (din spațiul Schengen) s-au diminuat, întrucât politicul nu mai face nimic deja de ani de zile, iar prezența la Cotroceni a lui Klaus Iohannis nu ne dă nicio speranță. Omul ăsta nu-i făcut să lupte pentru nimic. Poate că pentru el nu e o miză prea mare spațiul Schengen, dar pentru noi ar fi fost. Când ajungi șeful statului, te lupți și pentru oameni, nu numai pentru confortul personal. Dacă nu ești în stare să duci bătălia politică, lasă-i pe alții.

În ceea ce privește MCV-ul, evident că lucrurile au luat-o pe o turnură ireversibilă. Clasa politică din România este în acest cocon, în acest confort. Ea are nevoie să supună Justiția, pentru că adversaul său ăsta e. Ei nu dau socoteală națiunii, respectiv lui Dumnezeu, ei dau socoteală Justiției. Bătălia lor este cu Justiția, pentru că au văzut că de acolo li se înfundă. Nu i-ați văzut pe ăia cum au fugit? Nu vor mai veni niciodată în România. Mazăre, Ghiță și ar fi fugit și alții. Au fugit ca dracu de tămâie când au auzit, n-au avut niciun gram de demnitate. Ei care tăiau și spânzurau și erau cu gura mare”, a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.