Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, autoironic pe Facebook: Sper să nu am ghinion!

Mai nou, Klaus Iohannis interacționează cu fanii săi de pe Facebook oferind răspunsuri la comentariile lăsate de aceștia pe pagina oficială. Candidatul ACL a răspuns autoironic la un o urare a unui susținător, spunând că speră „să nu aibă ghinion”.

„Mulțumesc! Sper să nu am ghinion!”, a scris Iohannis pe Facebook, răspunzându-i unui fan care își dorește ca primarul Sibiului să câștige alegerile prezidențiale și care consideră că „speranța moare ultima”.
Acesta nu este primul comentariu pe care Klaus Iohannis îl scrie pe contul său oficial de Facebook. Recent, Iohannis a comentat și la o postare despre întrevederea pe care acesta a avut-o cu Elmar Brok, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European, un politician german controversat care a declarat despre românii imigranți că „ar trebui amprentați.
„Domnul Brok este un exemplu foarte bun de politician german care înțelege românii. Trebuie să avem relații cât mai bune cu Germania și să nu lăsăm ideea de amprentare să ne deranjeze. Așa se face în toate țările civilizate, dacă vrei să emigrezi”, a scris Iohannis pe contul său de pe rețeaua socială.
Candidatul ACL lasă astfel să se înțeleagă că este de acord cu măsura amprentării imigranților români care vor să se stabilească pentru o perioadă în Germania.
"Pot să vă confirm că se bucură de un sprijin extraordinar de larg în interiorul PPE, în interiorul grupului PPE din PE, din partea reprezentanţilor tuturor", a declarat Elmar Brok într-o conferinţă de presă alături de Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.