Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, către o jurnalistă, după o întrebare legată de o declarație făcută de Lia Olguța Vasilescu:Lăsați-mă cu prostiile astea. Niște povești inventate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis presa

Președintele Klaus Iohannis a răspuns ironic în momentul în care a fost întrebat dacă se afla la telefonul deputatului PNL, în plenul Camerei Deputaților, catalogând aceste afirmații "niște prostii", dar susține că se va gândi la o implicare pe viitor, spunând că ideea de revocare "nu e rea".

"Lăsați-mă cu prostiile astea. Niște povești inventate. Nu am avut o implicare, dar ideea nu e rea, o să mă gândesc la asta", a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Lovitură pentru români! Guvernul vrea să blocheze angajările

Lia Olguța Vasilescu este cea care a declarat că deputatul PNL de Sibiu, Nicolae Neagu, a mers cu telefonul la Florin Iordache, în timpul ședinței de plen unde se discuta revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, spunând că e șeful statului la telefon.

”Dlui președinte de ședință, adică Florin Iordache, i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun că și-a făcut treba și să-i dea la telefon pe președintele Klaus Iohannis”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Victor Ponta lansează atomica! Liviu Dragnea a pierdut! De ce va fi schimbat din fruntea Camerei Deputaților

Ulterior, Neagu a afirmat: "Nu am telefonul domniei sale, nu am fost sunat de nimeni de la Palatul Cotroceni, ceea ce unii speculează este eventual o temere a unora, dar nu îl putem implica, e adevărat că m-am îndreptat spre președintele de ședință, la domnul Iordache, că ce trebuie să facă a făcut, că s-a constat că acea majoritate a votat ceva, chiar dacă a fost un vot de ridicare de mână, demisia lui Dragnea și să își încheie misiunea", a declarat deputatul PNL de Sibiu, Nicolae Neagu.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a făcut anunțul! Vrea recesământ în 2019 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.