Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, criticat de militarii în rezervă după ce și-a ținut soția de mână la onorul militar: 'Confundă țara cu casa și onorul cu nevasta!'

klaus iohannis

Iohannis, criticat de militarii în rezervă după ce și-a ținut soția de mână când a primit onorul militar: 'Confundă țara cu casa și onorul cu nevasta!'

Unii lideri confundă țara cu casa și onorul cu nevasta, a transmis generalul în rezervă Vasile Roman, după ce a văzut ceremonia la care a participat Iohannis alături de Carmen Iohannis, la 15 august, la Constanța. Generalul în rezervă se arată deranjat de faptul că președintele Iohannis a primit onorul, fiind de mână cu soția sa , Carmen Iohannis.

„Nu se cade ca leadershipul unei organizații/companii/țări să se facă de mână cu consoarta.

Spun asta pentru că am schimbat, la comanda unei unități, un ofițer a cărui nevastă intra în birou și se așeza pe scaunul lui.

Spun asta pentru că pe măsură ce am condus mai mulți oameni m-am ferit de a-mi invita soția la birou.

Spun asta pentru că i-am reproșat, destul de dur și vehement, unui domn faptul că i s-a adresat soției cu apelativul "doamnă general".

Spun asta pentru că majoritatea credem și știm că la baza succesului nostru stau soțiile și familia dar asta nu le poate oferi o bucată din leadership-ul instituției.

Spun asta pentru că observ că unii lideri (poate mai bine le-am spune șefi) confundă țara cu casa și onorul cu nevasta”, a spus Vasile Roman, pe pagina sa de Facebook.

Mai mulți rezerviști militari au comentat și ei în cheie critică gestul făcut de Iohannis, pornind de la comenatriul lui Vasile Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.