Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: 'Dacă mă uit în jur, pot să vă spun că avem o Românie educată dar mai este un pic de lucru'

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, întrebat joi la Sibiu dacă vom avea o Românie Educată până la finalul mandatului său, că avem şi în prezent o Românie Educată, însă „nu toţi sunt încă gata educaţi şi mai este un pic de lucru”, conform news.ro.

„Dacă mă uit în jur, pot să vă spun că avem o Românie Educată, dar nu toţi sunt încă gata educaţi şi mai este un pic de lucru. Dar dacă vrem să avem generaţii tinere nu doar educate, ci şi foarte performante, atunci este clar că trebuie să îndreptăm sistemul educaţional spre secolul 21, spre viitor şi să avem grijă să nu cunoască copiii doar trecutul, nevoile prezentului, ci şi oportunităţile viitorului, să înveţe cum să se descurce într-o lume a viitorului care este tot mai complicată. Este o lume care vine cu provocări imense şi eu îmi doresc tare mult ca românii să fie pregătiţi şi să facă faţă”, a explicat preşedintele Iohannis, chestionat dacă, până la finalul mandatului său, vom avea o Românie Educată.

„România Educată” este proiectul național inițiat de Președintele României în 2016. Toate documentele Proiectului sunt disponibile pe: http://www.romaniaeducata.eu/rezultatele-proiectului/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.