Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la PMB: 'Coaliția a făcut pași buni și a găsit un candidat bun'

Inquam Photos / Octav Ganea
klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis a evitat să răspundă joi la întrebarea pe cine ar vota la Primăria Capitalei. În schimb, el a spus că „până în momentul acesta coaliția a făcut pași buni și a găsit un candidat bun”.

„Să-și anunțe candidatura și pe urmă discutăm. Vă amintiți „pe cine votați ”acum mai mulți ani și pe urmă nu s-a mai prezentat. Una peste alta, cred că până în momentul acesta coaliția a făcut pași buni și a găsit un candidat bun”, a spus Klaus Iohannis.

Cine este Cătălin Cîrstoiu, medicul ales de PSD și PNL să candideze pentru Primăria Capitalei

 

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost desemnat, oficial, de coaliția PSD-PNL drept candidatul comun la alegerile pentru Primăria Capitalei. Fără background politic, medicul a fost preferat de cele două partide înaintea fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea, și ministrului Sebastian Burduja. În schimb, cei doi vor face parte din echipa de campanie a medicului.
Cătălin Cîrstoiu va candida la alegerile locale pentru Primăria Capitalei împotriva lui Cristian Popescu Piedone, care și-a anunțat duminică oficial candidatura, și Nicușor Dan, actualul edil, susținut de alianța formată din USR, PMP și Forța Dreptei.
”Am considerat că este oportun și necesar să venim cu un proiect comun și un candidat comun. Acest candidat este dr. Cătălin Cîrstoiu. Sunt sigur că veți întreba de ce nu aveți venit cu om politic. Am venit cu un om care nu a făcut nimic în viața lui decât să slujească oamenii, să slujească de dimineață până seara într-o instituție în care oamenii au nevoie de ajutor atunci când le este cel mai greu. Am venit cu un om care nu este interesat de afaceri, de scena, de show-ul și de dezbaterile la televizor. E interesat să facă lucruri. Bucureștiul e în criză. Avem nevoie de un om în măsură să gestioneze situații de criză”, a declarat Nicolae Ciucă, la prezentarea oficială a candidatului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.