Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, directive în ședința PNL: 'O Românie fără PSD în conducerea statului!'. Ce avertisment are pentru liberali

captura TV
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis participă luni la ședința PNL de la Parlament. El le-a mulțumit liberalilor, în debutul ședinței, pentru implicarea de la alegerile prezidențiale, spunând că era normal să se vadă după campanie pentru a trage concluziile.

„Am dorit să vin astăzi la această întrunire, pentru că așa mi se pare normal. După ce am luptat împreună într-o campanie electorală, este normal să ne vedem la final și să tragem concluziile. Dați-mi voie să vă mulțumesc pentru implicare”, a spus Klaus Iohannis, adăugând că pentru PSD rezultatul reprezintă „cea mai mare înfrângere din ultimii 30 de ani”.

Klaus Iohannis a continuat, avertizându-i pe liberali, spunând că PSD nu a fost înlăturat de la putere decât parțial.

Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea, luată cu ASALT de internauți NEMULȚUMIȚI după mesajul acestuia de 1 Decembrie

„Adversarul nostru din ultima vreme a fost PSD. Un PSD care a încasat-o de trei ori în acest an, dar cred că este bine să vă spun că PSD nu a fost înlăturat de la putere decât parțial. PSD are un număr imens de parlamentari, are un număr imens de primari, de președinți de CJ și ca atare ne bucurăm de această victorie, dar autosuficiența după această victorie ar fi cea mai mare greșeală pentru PNL. Avem în continuare alegeri și aștept de la PNL și de la noul guvern Ludovic Orban, care face o treabă foarte bună, la o implicare totală în așa fel încât la sfârșitul anului 2020 să putem să oferim românilor ceea ce își doresc: o Românie fără PSD”, a spus președintele.

De asemenea, Klaus Iohannis a nuanțat expresia „o România fără PSD”.

„Ca să fiu bine înțeles. O Românie fără PSD în conducerea statului! Nu vrem să trimitem pe nimeni altundeva decât unde îi este locul, dar în conducerea instituțiilor statului nu mai este locul PSD și această chestiune vreau să fie foarte bine înțeleasă. Am spus-o de multe de multe ori în campanie și o repet, ca să o reținem împreună. PSD a inhibat dezvoltarea României în ultimii 30 de ani și românii au dovedit, pe parcursul acestui an, că-și doresc conducerea României fără PSD. Acesta este un obiectiv care trebuie urmărit în continuare”, a conchis Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.