Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: Două lucruri îi sperie pe oamenii de afaceri: impredictibilitatea legislativă şi şpăgile

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri seara, la Ploieşti, că oamenii de afaceri sunt speriaţi cel mai mult de impredictibilitatea fiscală şi de şpăgi, şeful statului arătând că România este o locaţie bună pentru investitori conform Agerpres.

"Am avut în ultimele săptămâni discuţii destul de aprinse în jurul aşa-zisei revoluţii fiscale. Astfel de evoluţii sunt exact ce nu îşi doresc investitorii (...) Să ştiţi că sunt două lucruri care îi sperie foarte mult pe oamenii de afaceri: impredictibilitatea legislativă şi şpăgile. Dacă reuşiţi să eliminaţi măcar partea locală de impredictibilitate şi şpăgile (...) atunci o să vedeţi că succesul este aproape imediat", a afirmat Iohannis, la dezbaterea "Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploieşti", organizată la Universitatea de Petrol şi Gaze.

Totodată, şeful statului a arătat că foarte mulţi investitori din Europa caută locaţii profitabile pentru afacerilor lor, iar România este un loc bun pentru ei. "România este o locaţie bună, dar nu toate localităţile sunt bine văzute fiindcă există suficiente locuri unde administraţia, în realitate, nu prea sprijină investiţiile", a mai spus preşedintele Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.