Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, după întâlnirea cu liderii UE: 'Este o îngrijorare generală, din păcate, pentru soarta statului de drept în România' (VIDEO)

iohannis merkel

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că liderii europeni împărtăşesc o îngrijorare generală cu privire la statul de drept din România, în contextul anunţatei ordonanţe de urgenţă privind contestaţia în anulare la completurile de 5 judecători de la ÎCCJ.

"Este o îngrijorare generală, din păcate, a liderilor europeni pentru soarta statului de drept în România. Eu îmi doresc stat de drept, românii îşi doresc stat de drept, majoritatea politicienilor îşi doresc stat de drept, dar PSD doreşte ceva special pentru pentru proprii politicieni cu probleme penale. Asta e o mare problemă pe care o avem şi sper să se rezolve", a declarat, marţi, preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, marţi, la Aachen, în Germania, la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare şi integrare franco-german, la invitaţia cancelarului Angela Merkel şi a preşedintelui francez, Emmanuel Macron.

CITEȘTE ȘI: Sucul de varză, sursă excelentă de vitamine şi minerale. Cum se prepară băutura care previne cancerul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.