Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, după plecarea de la Casa Albă: 'Am adoptat împreună o declaraţie comună. Este prima dată când am făcut acest pas'

Facebook
Klaus Iohannis Donald Trump Iohannis Trump

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că a adoptat împreună cu omologul său american, Donald Trump, o declaraţie comună, document esenţial pentru dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România şi SUA.

"Am adoptat împreună o declaraţie comună. Este prima dată când am făcut acest pas. Este un document foarte important pentru progresul Parteneriatului strategic dintre România şi SUA. Este esenţială dezvoltarea acestui Parteneriat în toate domeniile sale", a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Ambasada României în SUA, după întâlnirea cu omologul său american, Donald Trump.

Citeşte şi: Alimentul INTERZIS de specialişti: Îl consumi zilnic, dar îţi provoacă boli GRAVE

"Preşedinte Trump a apreciat spijinul puternic pe care românii, într-o majoritate covârșitoare, îl dau relației strategice cu SUA. Pe parcursul mandatului la președinția UE am avut ocazia să ne coordonăm cu SUA pentru beneficul reciproc. (...) Președintele Trump a exprimat o deosebită apreciere că România a atins nivelul de 2% din PIB pentru Apărare și continuă să își respecte acest angajament prin achiziții strategice. Președintele Trump mi-a mulțumit pentru prezența deosebită românească în Afganistan", a mai precizat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.