Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis este 'torpilat' de Radu Herjeu, după precizarea de vineri a președintelui: 'Tare proști trebuie să-i mai crezi pe cei cărora li te adresezi!'

Facebook
Radu Herjeu

Radu Herjeu, membru CNA a lansat un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, indignat de naturalețea și nevinovăția cu care președintele pretinde că a descoperit numirile politice pe funcțiile publice. Și cum nu a putut crede că Iohannis nu a știut de acest fenomen, ci mai degrabă presupunând că președintele nu face legătura intre termen și fenomen, Radu Herjeu îi dă președintelui câteva exemple, foarte cunoscute, și care să-l ajute să facă asocierea cu ușurință pe viitor.

„Țineți-mă să nu mă tăvălesc pe jos de râs! Locatarul de la Cotroceni e indignat fleașcă. A auzit și el că se fac numiri politice în funcții publice și că impostori sunt cocoțați pe jilțuri doar pentru că se-ntâmplă ca anul ăsta să fie din partidul ”potrivit”.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

Hai, pe cuvântul tău de profesor care și-a câștigat averea din meditații că a fost o surpriză pentru tine!? Că, dacă nu vedeai reportajul Recorder, habar n-aveai că așa ceva se-ntâmplă în țara pe care o ”conduci” de 6 ani și la guvernarea căreia ai pus discreționar niște unii care se încadrează perfect la categoria de mai sus? Hai, jură-te pe roșu că n-ai auzit de directorul de pompe funebre sau de ospătarul puși șefi de spitale? De toți secretarii de stat culeși de prin familiile liberale. De zecile de inspectori școlari numiți pe funcții pentru a deveni apoi candidați la alegeri?

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’ .

Și, dacă nu știai, nu te deranjează că nu ți-au atras atenția instituțiile conduse de oameni numiți de tine strict pe criterii de profesionalism și competență în domeniu?

Cum spuneam, tare proști trebuie să-i mai crezi pe cei cărora li te adresezi!”, a scris Radu Herjeu pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.