Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis face numiri grele la șefia DNA: Ce procurori CELEBRI au ajuns șefi

iohannis birou semneaza

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 decembrie a.c., următoarele decrete:

Decret privind numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a lui Marius Bogdan Bulancea, pe o perioadă de 3 ani. Bulancea e cel care a finalizat dosarul Gala Bute. Despre procurorul Marius Bulancea, consilier al lui Kovesi, s-a scris că a coordonat, pe bani, proiecte la Freedom House, instituția Cristinei Guseth, prietena Monicăi Macovei. Procurorul Bulancea e cel care a instrumentat dosarul care a dus la caderea Procurorului General Tiberiu Nițu, iar soția lui Bulancea, judecatoarea Diana Bulancea, activeaza si ea la Freedom House.

Citește și: DEZASTRU!!! Ne-au vandut pana in 2023!

Decret privind numirea în funcţia de procuror-şef adjunct al Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a lui Silviu Paul Dumitriu, pe o perioadă de 3 ani. Procurorul a instrumentat dosarul Matusa Tamara, in care fostul premier Adrian Năstase a fost achitat, dar si dosarul Transformatorul, in care a fost condamnat la inchisoare pentru coruptie fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu.

Inainte de venirea la DNA, Paul Silviu Dumitriu a fost Seful Corpului de Control al Ministerului Justitiei, condus la acea vreme de Monica Macovei.

Citește și: STUDIU despre creier: Dormim și când suntem treji

Decret privind numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a lui Cameluş Păduraru, pe o perioadă de 3 ani. Păduraru e cel care a instrumentat dosarul Valiza, în care a fost condamnat Gigi Becali.

Decret privind numirea în funcţia de procuror-şef adjunct al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei Carmen Doiniţa Bălăşoiu, pe o perioadă de 3 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.