Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră neagră: Klaus Iohannis a fost huiduit și fluierat la scenă deschisă în Iași, în timpul discursului anti-PSD de Ziua Micii Uniri / VIDEO

Facebook
iohannis iasi

Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit și fluierat, vineri, în Iași, în repetate rândului, de-a lungul discursului dedicat Micii Uniri. În timpul huiduielilor s-au auzit si aplauze. Cele mai aprinse vociferări din audiență au venit atunci când șeful statului a făcut referiri la PSD, dar vociferările au avut loc și în alte momente ale discursului. Iohannis a zis că PSD vrea să blocheze din Parlament „năzuințele oamenilor”, printre altele. La huiduieli, Klaus Iohannis a reacționat zâmbind și și-a încetinit discursul, dar nu s-a oprit. El a spus că este nevoie de antipate și că acest lucru nu este un „moft”. El le-a transmis tuturor politicienilor mesajul să nu ignore forta vocii poporului”.

UPDATE 1 Citește aici discursul integral al lui Iohannis

UPDATE 2 Prima reactie a lui Klaus Iohannis in fata presei a venit la plecarea de la manifestari

La sosire, politicienii prezenți, dar și Klaus Iohannis, au fost întâmpinat cu pancarte. Unii dintre participanţi au afișat mesaje precum "Bine aţi venit la circ, hai că vă dăm noi pâinea", "Aţi intrat în horă, marcaţi banul pentru Moldova", "Faceţi drumuri şi spitale, tăiaţi pensiile speciale", "Hora la Iaşi, banii la Bucureşti".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.