Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: Înainte să fie duși la reeducare, PSD-iștii ar trebui să aibă educație în primul rând

iohannis

Președintele Klaus Iohannis a răspuns atacurilor xenofobe lansate de PSD, în mediul virtual. Iohannis a explicat că nu dorește să ducă PSD-iștii la reeducare pentru că asta ar însemna ca acei oameni să fie educați, în primul rând.

Citește și: SURSE - Iohannis și Dăncilă mută liniile frontului: șeful de campanie al PNL vine cu informații din tabăra PSD

”În esență o dezbatere este un lucru onorabil între politicieni, dar vreau doar să spun că nu, nu particip la o dezbatere cu contracandidata fiindcă doamna Dăncilă reprezintă un partid nedemocratic, un partid nereformat. Doamna Dăncilă reprezintă chintesența regimului Dragnea-Dăncilă. Pe reprezentanta unui astfel de partid, care a guvernat împotriva românilor și mai nou aruncă acuzații xenofobe în spațiul public, cu o astfel de candidată nu am ce discuta, nu am ce dezbate.

Vă amintiți că s-a dus la New York și a promis că face și drege, iar asta ne-a creat mari probleme. Vă amintiți că s-a dus într-o țară din vecinătate și a confundat-o cu altă țară. Cu această contracandidată a mea vreți să dezbat despre Europa?

O candidată care a tolerat atacuri xenofobe de cea mai joasă speță făcându-se că este plecată undeva. Cu această contracandidată să stau eu de vorbă. A pus această contracandidată a mea pe unii de acolo de la PSD să spină că eu vreau să adun PSD-iștii undeva, să-i duc la reeducare. Nu este treaba mea și n-am de gând să fac așa ceva, dar înainte de reeducare este nevoie ca acei oameni să fie educați în primul rând.”, a spus Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.