Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis INSISTĂ, chiar și după ce românii din zone roșii au fost trimiși în carantină la domiciliu: Haideți să facem acest efort acum

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis le mulțumește românilor care stau în casă, asta deși ministrul Sănătății a dispus ca românii care vin din zone roșii să nu mai stea în carantină, ci să stea acasă două săptămâni, fără a fi supravegheați non stop.

Citește și: Raed Arafat ANUNȚĂ CLAR: toți cei care au fost grav afectați de coronavirus sau au murit aveau comorbidități

"Foarte mulți români au dat un exemplu de civism. Cei mai mulți respectă distanța, stau acasă, și dau un exemplu de civism. Le mulțumesc celor care în aceste zile fac sacrifici personale și se protejează pe ei și pe cealalți. Cu cât suntem mai  mulți, cu atât limităm efectele epidemiei.

Suntem în prag de sărbători pascale pe care în aest an le vom petrece în condiții atipice, cei mai mulți dintre noi departe de cei dragi. Haideți să facem acest efort acum ca să fim cât mai repede aproape de părinții și bunicii noștri", a declarat Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.