Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis intră în campanie pentru PNL - Început 'în forţă' în Maramureş

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis PNL

După ce a participat, joi seara, la şedinţa de Guvern, asumând noile restricţii pentru combaterea pandemiei, Klaus Iohannis intră în campanie electorală alături de PNL, încă din prima zi.

Potrivit programului oficial anunţat de Administraţia Prezidenţiale, Iohannis va efectua vineri, 6 noiembrie, în prima zi de campanie electorală, o vizită în județul Maramureș.

La ora 13.00, preşedinte va participa la redeschiderea muzeului Casa memorială Gheorghe Pop de Băsești şi la ceremonia de acordare a Medaliei aniversare „Centenarul Marii Unirii” Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. Klaus Iohannis va susţine şi un discurs cu această ocazie.

La ora 14.45, Iohannis va participa la prezentarea planului investițional pe Regiunea de Nord-Vest, la Consiliul Județean Maramureș, condus mai nou de un membru PNL.

Premierul Ludovic Orban şi alţi lideri PNL ar fi trebuit să participe joi seara, în Piaţa Victoriei, la lansarea campaniei electorale. Anunţat la ora 22.59 pe grupul de Whatsapp al PNL, evenimentul a fost ulterior anulat, jurnaliştii fiind anunţaţi abia după ce au ajuns în piaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.