Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, întrebat cine răspunde de elevii care nu pot învăța online: Nu este cazul să căutăm vinovați. Problema este imensă și conține mai multe fațete

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Palatul Cotroceni, că în problema elevilor care nu au primit tablete și nu pot învăța online, nu trebuie căutați vinovați, ci soluții.

„In aceasta perioada nu cred ca este cazul sa cautam vinovati, este cazul sa cautam solutii. Dati-mi voie sa va spun un lucru care poate ne scapa. Noi aici vorbim de o catastrofa, nu de niste detalii administrative. Noi trebuie sa prevenim sa apara o generatie pierduta. Se cauta solutii pentru fiecare caz in parte. Problema este imensa si contine mult mai multe fatete si mai multe probleme decat ca intr-o scoala sau alta nu toti elevii au primit material pentru a participa online. Problemele sunt imense si pe parcurs se rezolva. Imi doresc mult ca pana la sfarsitul anului scolar sa spunem ca am dotat scolile si fiecare elev poate invata online si pandemia este de domeniul trecutului”, a declarat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.