Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: Întreprinderile mici și mijlocii și firmele din transporturi trebuie spriinite pentru a face față crizei generate de epidemia de coronavirus

Administrația Prezidențială
Klaus Iohannis

Întreprinderile mici și mijlocii și firmele din transporturi trebuie spriinite pentru a face față crizei generate de epidemia de coronavirus, a spus, miercuri, președintele Klaus Iohannis, anunță MEDIAFAX.

„E o discuție care va începe azi și Guvernul va evalua în ce măsură pot fi sprijinite întreprinderile mici și mijlocii, care nu au resurse să reziste mult, dar și firmele din sectoare afectate, cum sunt transportatorii”, a declarat președintele.

Citește și: PMP solicită măsuri urgente: Trebuie construite mecanisme de izolare şi carantină în zonele de trecere a frontierei

Liderii europeni se așteaptă la un recul în economie după ce se termină epidemia, a mai spus Iohannis. El a menționat epidemia ar putea fi stopată în câteva săptămâni.

Președintele a mai declarat că Guvernul va lua „un set de măsuri ca reculul din economie să fie tratat și să nu pierdem nici vremea, nici banii românilor”.

Citește și: BREAKING Primul MEDIC din România DIAGNOSTICAT oficial cu coronavirus

Totodată, a spus Iohannis, ministrul Finanțelor s-a pregătit foarte bine pentru această situație și nu va fi nicio problemă cu plățile pentru „luna aceasta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.