Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis l-a 'executat' public pe primarul Brașovului: George Scripcaru, chemat la reuniunea PNL pentru a fi ignorat

Umilință maximă trăită de primarul George Scripcaru în timpul vizitei președintelui Klaus Iohannis, vineri seara, la Brașov. Scripcaru a fost invitat la eveniment doar pentru a fi marginalizat și sfidat în fața tuturor peneliștilor prezenți la eveniment, după un scenariu prezătit de structura centrală a partidului. Pe tot parcursul vizitei, George Scripcaru a fost complet ignorat, atât de președinte, cât și de liderii PNL. Nici Iohannis, nici Ludovic Orban și niciun alt lider marcant al partidului nu l-a amintit pe George Scripcaru în timpul discursurilor de la tribună, măcar protocolar, în semn de mulțumire, așa cum se obijnuiește, primarul fiind gazda evenimentului. Mai mult, niciun membrul marcant PNL nu a acceptat să se fotografieze cu George Scripcaru. Iar ca loc la eveniment, Scripcaru a fost așezat departe de locurile centrale din fața prezidiului, așa cum era obijnuit. Scripcaru a fost așezat în marginea din stânga scenei, în zona lui Vasile Blaga, acesta din urmă având grijă să așeze pe cineva, paravan, între el și Scripcaru, potrivit brasovstiri.ro.

În toată istoria lui de consilier local, apoi viceprimar și mai apoi primar, George Scripcaru nu a fost umilit într-o asemenea manieră. Ignor total, asta a primit primarul Brașovului de la Klaus Iohannis și structura centrală a PNL.

Citește și: Jandarmeria reacționează! Dezvăluire despre așa-zisa destructurare a trupelor de intervenție

Toată această regie, atent pregătită la Centru a avut menirea de a face ordine în PNL Brașov, pe care George Scripcaru, și-l aservise. Vineri, Klaus Iohannis a transmis un mesaj clar, prin modul în care a cerut organizarea întâlnirii: „Pentru PNL, George Scripcaru nu contează, liderul filialei Brașov este Adrian Veștea, care are susținerea structurii centrale”.

De altfel, informațiile prezentate anterior evenimentului, de brasovstiri.ro, s-au confirmat 100%: niciun membru PNL care a avut sau are probleme cu legea nu a fost acceptat în preajma președintelui Klaus Iohannis. Președintele a arătat în acest fel că se dezice de membri PNL care au sau au avut dosare penale.

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale

Momentul pozelor de grup, la care primarul George Scripcaru nu a fost invitat, a scos la iveală un alt conflict care mocnește între liberalii brașoveni: Adrian Veștea s-a prezentat la poze cu membrii filialei județene, adică aripa loială. Membrii de la municipiu au constatat doar lipsa din sală a oficialităților și apoi a colegilor de la județ. Ulterior au aflat că momentul pozelor de grup se consumase.

Membrii PNL Brașov mărturisesc faptul că niciodată nu au văzut un George Sripcaru, atât de dezorientat și speriat ca vineri. Mesajul transmis de Klaus Iohannis, care s-a dezis de primarul Brașovului, este un semnal grav de alarmă pentru Scripcaru, pentru că brașovenii nu-l mai vor, NATO nu-l mai vrea, iar acum nici președintele nu-l mai vrea.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.