Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis lansează atacuri în RAFALĂ la PSD: 'E în opoziție față de români, un partid anti-european, anti-justiție, anti-investiții'

dragnea iohannis

Președintele Klaus Iohannis consideră că PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, a ajuns un partid care se opune dorinței românilor. Conform președintelui, PSD nu vrea justiție și investiții în România.

”Acest discurs permite doar concluzii triste, triste mai ales pentru PSD, dar triste și pentru România. Acest discurs arată clar, răspicat, pe față, că PSD, sub Dragnea, a ajuns un partid antieuropean, anti-justiție, anti-investiții, anti-afaceri. Este trist, este foarte trist, fiindcă, pe de altă parte, toate sondajele și toate discuțiile ne arată că românii sunt proeuropeni, sunt oameni care vor locuri de muncă, românii își doresc o justiție dreaptă, românii își doresc foarte mult un stat de drept.

Iată că PSD, sub Dragnea, a ajuns în opoziție cu românii. Este un rezultat care trebuie să ne dea foarte mult de gândit și care, cu siguranță, nu numai pe mine m-a întristat. Faptul că România, în anul 2018, a ajuns, din nefericire, să discute public dacă să dăm, să nu dăm, grațiere pentru politicieni, infractori, corupți este ceva inimaginabil. La 29 de ani după Revoluție, când la Revoluție am luptat tocmai pentru drepturile noastre, pentru libertățile noastre, pentru un stat de drept, pentru o democrație în stil european, arată că acest partid nu este pe calea pe care și-o doresc majoritatea românilor pentru România.”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Producătorii de medicamente trag un semnal de alarmă! Milioane de pacienți sunt în pericol .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.