Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, luat peste picior de un fost consilier al lui Tudose: 'Să îi facă cineva cadou o nouă geacă roșie. Pierde suportul #rezistenților'

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis proteste

Decizia de a o desemna premier pe Viorica Dăncilă a afectat pagina de Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis, după ce mai mulţi utilizatori au decis să-şi retragă ”like-urile”. Și postările preşedintelui au fost asaltate de tot mai multe comentarii negative. De asemenea, grupul civic #rezist a criticat decizia lui Iohannis privind premierul desemnat, spunând că „considerăm că PSD nu merita o nouă șansă, ci România, domnule președinte”.

George Soros, declarații EXPLOZIVE: 'Atacurile împotriva mea vin din Rusia. Putin are o neplăcere personală față de mine'

În acest context, fostul consilier al lui Mihai Tudose, Gheorghe Piperea, îl ia peste picior pe Klaus Iohannis, solicitând ironic să îi facă cineva cadou o nouă geacă roșie pentru că pierde „suportul #rezistenților”.

„Sa ii faca cineva cadou o noua geaca rosie dlui presedinte. Pierde “suportul” # rezist- entilor. E potop de unfollow pe pagina sa de fb. Risca astia de la fb sa piarda din capitalizarea bursiera in acest ritm. Si ce ne facem noi fara fb?”, scrie Piperea, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.