Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis luptă pe toate fronturile! Dragnea și Dăncilă, atacați în volumul 'EU.RO – un dialog deschis despre Europa': 'Parazitează agenda publică'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis carte

Președintele Klaus Iohannis îl critică pe Liviu Dragnea în cartea sa EU.RO dedicată Uniunii Europene, scriind că „parazitează, pur și simplu, agenda publică”. Iohannis scrie, fără a-l nominaliza pe Dragnea, că „am putea să avem așa ceva (promovarea intereselor naționale la nivelul UE – n.red.) dacă am avea o clasă politică responsabilă sau ceva mai responsabilă. Una care să nu se ocupe de problemele din justiție ale unui lider de partid, ci de problemele României”, scrie g4media.ro.

Tăriceanu, mesaj de ULTIM MOMENT: 'Astăzi, ziarele aproape au dispărut. În schimb au apărut jurnaliști specializați în filaj'. Ce rugăminte are șeful Senatului

Președintele o critică și pe Viorica Dăncilă în cartea sa, scriind că "actualul prim-ministru este o persoană care nu s-a remarcat prin nimic înainte să ajungă prim-ministru. De pildă, nu știu pe nimeni care să cunoască o poziționare a prim-ministrului de când era europarlamentar cu privire la o temă europeană".

Pe de altă parte, Iohannis laudă colaborarea dintre guvern și Cotroceni când vine vorba despre președinția rotativă a Consiliului UE: "Chiar dacă, pe politică internă avem foarte multe divergențe, în ceea ce privește pregătirea președinției lucrurile se mișcă rezonabil. Propunerile pe care le face România sunt propuneri susținute și de mine, și de Guvern, și au o formă bună".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.