Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: Mă aștept la ample dezbateri asupra Legilor Educației/ Video

iohannis la scoala

Președintele Klaus Iohannis susține că proiectul ”România Educată” se materializează prin noile legi ale Educației, dar președintele a spus că se așteaptă la dezbateri ample în Parlament și în societate pe acest pachet legislativ.

”Drumul spre reușită este presărat cu greutăți! Plini de greutăți au fost și ultimii ani, din cauza pandemiei de Covid-19. Acest nou început este un bun prilej pentru a vă mulțumi tuturor cadrelor didactice pentru toată energia, abnegația și hotărârea de care ați dat dovadă.

Educația este un punct strategic pentru România, de aceea am lansat ”România Educată”, un proiect asumat de către Guvern, un proiect care a pornit un amplu plan de schimbare, un amplu plan de investiții în crește, școli, grădinițe și în toate instituțiile de învățământ. (...) În ultimele luni a existat în societate o amplă dezbatere despre viitorul educației, dezbatere care mă aștept să continue și în Parlament tocmai pentru a ajunge la cele mai bune soluții pentru a vă putea realiza toate obiectivele și toate aspirațiile.”, a spus Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.