Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, mesaj direct pentru Guvern: 'Curățenia e necesară mai în profunzime'

Inquam Photos / George Calin
Inquam Klaus Iohannis gunoaie

Klaus Iohannis a participat la evenimentul pilot de curățenie desfășurat cu ocazia Zilei de Curățenie Națională de pe 15 septembrie. Evenimentul pilot are loc în Pădurea Cernica, localitatea Pantelimon, Ilfov. Președintele a spus că el e primul politician care a ieșit să strângă gunoaiele și e convins că și alții o vor face. În plus, el a spus că e nevoie de curățenie și în clasa politică, mai precis în Guvern.

Întrebat cum vede absența premierului Viorica Dăncilă la consultările de la Cotroceni pe marginea rectificării bugetare, președintele Klaus Iohanis a răspuns: "Nici asta nu vreau s-o discutăm astăzi, dar cred că în general curățenia este necesară mai în profuzime".

”Prin faptul că am venit eu, primul politician a venit. Şi sunt convins că şi alţi politicieni vor participa la astfel de acţiuni. În definitiv, nu are culoare politică natura şi curăţenia şi atunci sper să fie cât mai mulţi care participă şi prin participare să dea exemplu pentru ceilalţi. Cred că, în general, curăţenia este necesară mai în profunzime (n.r. despre eventuale remanieri guvernamentale).”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Premierul României, Viorica Dăncilă, a dezvăluit planurile pe perioada președinției Consiliului Uniunii Europene! Care sunt prioritățile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.