Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, mesaj pentru NATO de Ziua Marinei

Președintele Klaus Iohannis participă la festivitățile de Ziua Marinei, organizate la Constanța. Cu acest prilej, președintele a ținut să le explice marinarilor care este rolul României în regiunea Mării Negre, dar și care sunt obiectivele strategice ale țării noastre.

”Prin particularitățile sale, ca punte între Europa și Asia, ca punct strategic, Marea Neagră a fost întotdeauna un punct fierbinte. Anexarea Crimeei de către Rusia, a tensionat din nou. Evoluțiile din această zonă au efecte dincolo de granițele ei.

Atunci când am vorbit în Strategia Națională de Apărare despre o Românie puternică în Europa și în lume. Ca parte a regiunii Mării Negre, România este un pilon de stabilitate. Este un avantaj foarte important și trebuie să folosim aceste oportunități pentru a ne întări poziția în NATO. Țara noastră are potențialul de a deveni un actor regional important.

Prin noua structură consolidată, aliații NATO sunt apărați împotriva oricăror amenințări, inclusiv pe cele de pe rutele maritime”, a spus Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.