Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, mesaj pentru PSD: 'O să aibă ocazia să mai încerce o dată'

Inquam Photos / Adriana Neagoe
iohannis gesturi reactii

Președintele Klaus Iohannis a anunțat vineri că va respinge propunerile premierului Viorica Dăncilă pentru ministerele Transporturilor și Dezvoltării, și anume, Mircea Drăghici și Lia Olguța Vasilescu.

Președintele spune că va vedea ce propuneri va face PSD și le va analiza. Social-democrații ar putea să o propună pe Lia Olguța Vasilescu la Transporturi, după ce președintele a refuzat-o la Dezvoltare.

Citește și: Lovitură dură pentru zeci de mii de români! Ce s-a întâmplat vineri

”Cu doamna Prim-ministru intenționez să discut ori de câte ori mă caută într-o chestiune care privește Guvernul. Cu tot respectul pentru dumneavoastră, care sunteți jurnaliști acreditați la Cotroceni și colaborăm foarte bine, nu prin dumneavoastră transmit răspunsurile doamnei Prim-ministru. Pe parcursul Președinției Consiliului Uniunii Europene, pe teme europene, voi avea grijă să avem poziții care ne ajută să îndeplinim cu succes această Președinție.

Da, nu știu ce va face PSD, vom observa (n.r. dacă PSD o va propune pe Lia Olguța Vasilescu la Transpoturi). Asta vom vedea atunci când vom avea o propunere și o analizăm împreună cu juriștii. Această situație o văd foarte simplu. Atâta vreme cât există un ministru pe scaunul de ministru, nu există blocaj. Iar dacă PSD dorește alți miniștri, n-are decât să facă pașii prevăzuți de Constituție. Da, o să aibă ocazia să mai încerce o dată.”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Uluitor! Câți pensionari speciali are România – Suma uriașă pe care o plătește statul .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.