Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, model de președinte

Klaus Iohannis arată că este model de președinte! Iohannis face ceea ce precedenții președinți ai României nu au făcut. Om cu frica lui Dumnezeu, Iohannis merge săptămânal la biserică, fie că este la București, acasă la Sibiu, sau în alt oraș al țării.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră

Klaus şi Carmen Iohannis au participat duminică dimineaţa la slujba de la Biserica romano-catolică din Mangalia. Aflat la Neptun, unde şeful statului a serbat împlinirea vârstei de 56 ani, cuplul prezidenţial a asistat timp o oră la oficierea Sfintei Liturghii.

Cuplul prezidențial a sosit la Biserica Romano-Catolică „Sfântul Andrei“ din Mangalia în jurul orei 10.30, alături de prietenii cu care îşi petrec weekendul la Neptun.

Klaus Iohannis a împlinit sâmbătă, 13 iunie, vârsta de 56 ani. Este prima aniversare ca şef al statului, pe care Iohannis a ales să o petreacă la Neptun. Totodată, 13 iunie este ziua marii sărbători catolice a Sfântului Anton de Padova, pe care credincioşii o serbează purtând flori de crin în mâini. La Constanţa, unde Bazilica catolică poartă acest hram al Sfântului Anton de Padova, ceremonia religioasă atrage oameni de diferite confesiuni, care se roagă la cel considerat „Sfântul minunilor“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.