Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis o pune la punct pe Viorica Dăncilă: 'Să aibă grijă să rezolve celelalte lucruri'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dancila Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că premierul Viorica Dăncilă este binevenită la discuții, în cazul în care consideră că trebuie să îl informeze în legătură cu ceva sau să îi ceară opinia.

"Nu, dar aștept oricând consideră doamna Premier că trebuie să mă informeze sau să îmi ceară opinia. Este binevenită.", a afirmat Klaus Iohannis, miercuri la Palatul Cotroceni, întrebat dacă a discutat în ultima perioadă cu șeful Executivului.

Citește și: Lovitură pentru români! Guvernul vrea să blocheze angajările

Președintele i-a răspuns premierului și la acuzațiile că blochează România, prin refuzul de a numi noi miniștri la Dezvoltare și Transporturi. ”Pe Președinție vom avea o colaborare suficient de bună ca să funcționeze lucrurile. Domnia sa să aibă grijă să rezolve toate celelalte probleme și atunci se va rezolva și asta.”, a precizat Iohannis.

În legătură cu remanierea guvernamentală, Iohannis a spus că referitor la o decizie privind numirile de la ministerele Dezvoltării și Transporturilor, că analiza este încă în lucru, dar remanierile sunt făcute de ochii lumii, fiind înlocuiți oameni slabi cu alții și mai slabi.

Citește și: Victor Ponta lansează atomica! Liviu Dragnea a pierdut! De ce va fi schimbat din fruntea Camerei Deputaților

Referitor la același subiect, premierul Viorica Dăncilă a afirmat, marți seară la România Tv, că va mai aștepta câteva zile, după care va sesiza Curtea Constituțională, în cazul în care președintele Klaus Iohannis va întârzia cu numirea miniștrilor Dezvoltării Regionale și Transporturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.