Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, prima reacție cu privire la propunerile noilor miniștri: 'Această remaniere se face ca lucrurile să meargă mai prost'

Calea Europeana
iohannis consiliu

Președintele Klaus Iohannis a avut o primă impresie cu privire la propunerile de miniștri primite din partea premierului, și anume Oana Florea în locul Rovanei Plumb, Tit Brăiloiu în schimbul Nataliei Intotero și Nicolicea în locul lui Tudorel Toader.

„Ieri au fost trimise la Cotroceni propuneri de revocare şi propuneri de noi miniştri. Însă, primind acele scrisori, mi-am pus întrebarea ce se doreşte cu această remaniere guvernamentală, fiindcă, de regulă, o remaniere guvernamentală se face pentru a face Guvernul mai bun, mai eficace. Prima mea impresie este că această remaniere guvernamentală se face pentru ca lucrurile să meargă mai prost. Or, aşa ceva este pur şi simplu inadmisibil. Este o primă impresie pe care am vrut să o comunic opiniei publice.”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele a anunțat că va face o declarație pe marginea acestui subiect la începutul săptămânii viitoare, când va avea „o explicație pe ceea ce trebuie să se întâmple”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.