Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, prima reacție după căderea Guvernului Dăncilă: 'Rezolvat. PSD va intra în istorie'. Partidele Opoziției, felicitate de președinte

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

`Rezvolvat`, și-a început Klaus Iohannis discursul la Cotroceni, după ce Guvernul Dăncilă a fost dărâmat cu 238 de voturi în Parlament. El a felicitat atât PNL, cât și celelalte partide pentru victoria din Parlament, menționând că „PSD va intra în istorie”.

„Astăzi, a câștigat România! Astăzi, votul românilor dat pe 26 mai la referendum a fost, iată, întru totul și pe deplin respectat. Căderea Guvernului PSD este rezultat firesc al reacției întregii societăți față de abuzurile și incompetența acestui Guvern. Succesul moțiunii de cenzură confirmă un succes care a început cu ceva vreme în urmă. (...) Felicit PNL pentru inițiativa acestei moțiuni de cenzură, pentru efortul liderilor și parlamentarilor liberali de a găsi susținere și sprijin pentru reușita unui demers absolut necesar pentru România. Felicit, totodată, și celelalte partide de Opoziție care au pus umărul la depărtarea acestui Guvern PSD eșuat și derutat. (...) Orice zi cu Guvernul Dăncilă ar fi însemnat pentru România încă o zi pierdută”, a spus Klaus Iohannis, la Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.