Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis primește un ajutor nesperat în campanie: Dosarul care îl spulberă pe principalul contracandidat al președintelui

dosar

Primarul brașovului se repliază rapid după umilința încasată la întâlnirea regională a PNL de vineri, unde a fost chemat pentru a fi ‘mazilit’ public, de președintele Klaus Iohannis. Primarul nu s-a împăcat cu ideea că a pierdut orice legătură și susținere de la Centru și umblă la ‘arsenalul’ pregătit pentru campania electorală și scoate un dosar greu, prin care îi sacrifică pe prezidențiabilul Dan Barna și consilierul local Cristian Macedonschi. Dosarul ‘scăpat’ în mâinile unor jurnaliști dezvăluie fapte grave cu multe zerouri, provenite din fonduri europene, fapte pentru care cei doi politicieni ar putea ieși rușinos și pentru totdeauna din viața politică. Dosarul a fost scos de la naftalină în momentul cel mai potrivit, George Scripcaru împușcând mai mulți iepuri dintr-un singur foc. În plan imediat edilul brașovului a creat un scandal mai mare care să-l acopere pe cel legat de mazilirea sa, la întâlnirea de vineri a liberalilor. Pe de altă parte, dosarul îl lovește pe adversarul direct al lui Klaus Iohannis, făcându-i președintelui un super-serviciu, pentru care speră să primească din nou susținerea de care s-a bucurat cândva. Totodată, dosarul amintit, îl lovește și pe consilierul local Cristian Macedonschi, care în ultima vreme nu mai răspundea comenzilor venite din turnul Primăriei Brașov și chiar acționa împotriva intereselor lui George Scripcaru. De altfel, edilul Brașovului s-a înfuriat la culme când a aflat că Macedonschi este cel care distribuie toate materialele de presă în care edilul era atacat. Pe această temă, George Scripcaru l-a sunat și l-a amenințat pe consilierul local week-endul acesta, potrivit brasovstiri.ro.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

Dosarul atent pregătit de omul de încredere, al lui Scripcaru, de la Finanțele din Brașov a fost rapid rostogolit de întregul aparat de campanie pe care primarul îl deține în cadrul filialei PNL Brașov, un campion al distrubuirilor acestui material fiind Adrian Oprică, președintele filialei municipale a PNL Brașov.

De altfel Cristian Macedonschi a declarat că a picat colateral într-o campanie de discreditare a lui Dan Barna, printr-un material care prezintă un adevăr trunchiat care scoate adevărul din context. „Dincolo de lipsa unei colaborari directe cu cel ce se doreste a fi astazi subiectul investigatiei marca Rise Project, nu am reusit sa încropesc un raspuns argumentat …. la “nimic”.

Într-o incercare patetica de a discredita o multitudine de activitati ale mai multor persoane, printre care si subsemnatul, in decursul anilor, cautand cuiul lui Pepelea cu scoateri din context si adevaruri trunchiate, Rise Project a reusit sa arunce in spatiul media, doar un articol fumigenă la care, desi imi doresc, tot nu ii gasesc decat conotatii politice, sustinute cu profesionalism, de planse foto mai mari decat asa zisele “fapte incriminatoare”.

La acest articol demn de publicatii de scandal, aleg si doresc sa vin in replica… tot cu nimic!” a comentat Cristian Macedonschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.