Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, primit de preşedintele din Chile: Cei doi oficiali vor semna un memorandum privind cooperarea în domeniul situaţiilor de urgenţă / Video

klaus iohannis gabriel boric chile boric iohannis boric

Klaus Iohannis, primit de preşedintele Republicii Chile: Cei doi oficiali vor semna un memorandum privind cooperarea în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, sâmbătă după-amiază, de preşedintele Republicii Chile, Gabriel Boric, cei doi urmând să aibă o serie de convorbiri şi să semneze un memorandum privind cooperarea în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Ceremonia oficială de primire a şefului statului român de către preşedintele Republicii Chile, Gabriel Boric, a avut loc la Palatul la Moneda din Santiago de Chile.

Cei doi vor avea convorbiri tête-à-tête şi convorbiri oficiale

Ulterior, cei doi vor avea convorbiri tête-à-tête şi convorbiri oficiale, după care vor semna un memorandumi privind cooperarea în domeniul situaţiilor de urgenţă. De asemenea, cei doi şefi de stat vor susţine declaraţii de presă comune.

Programul mai include un dejun oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a început, sâmbătă, vizita oficială în Chile, cea de-a doua ţară pe care o vizitează în turneul început marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.