Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis propune un NOU PACT, de data aceasta pe economie: 'Nu mai putem permite accidente de tipul ordonanțelor de urgență c'

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis miting PNL Victoriei

Președintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, din nou, guvernarea PSD, acuzând că măsurile anunțate în programul de guvernare au rămas simple promisiuni.

Citește și: Ingrid Mocanu a IZBUCNIT la adresa Alexandrei Lăncrăjan: 'Îi strică imaginea ei și paraditorilor din gașcă

"Sunt absolut convins că dumneavoastră, reprezentanți ai mediului de afaceri puteți avea un rol în această schimbare. Trebuie să asigurăm cadrul implicării și de dialog al partenerilor sociali în dezbateri. În momentul de față acest cadru denota discrepanțe, favoritsime, o demonstrează multitudinea de acte nediscutate cei cei vizați.

Îmi doresc ca deciziile guveranmentale să nu mai trădaze mediul de afaceri ca pe un subiect pasiv obligat să se conformeze, ci să existe decizii fundamentate și discutate. (...)

Ar fi trevuit ca guvernele predente să propunsă soluții concrete pentru românii din diaspora, care privesc cu încredere dspre țară. Am adresat partidelor un apel să facem un pact. Adresez aceeași rugăminte și către Coaliția pentru Dezvoltarea României.

Nu mai putem permite accidente de tipul ordonanțelor de urgență care lansate peste noapte bulversează economia și societatea", a declarat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.